Theorie Cursus wordt geleerd per computer thuis via internet door de kandidaat met gelicenseerde tijd, die word aangeboden met een leerling volg systeem door de Rijschool die de vorderingen controleert, en als de kandidaat uiteindelijk de theorie machtig is wordt zonder kosten een examen cd uitgeleend.
Rijlessen volgen bij Autorijschool Gembira betekent dat je op een ontspannen en vlotte manier leert rijden. Wij zorgen ervoor dat de lessen uitdagend zijn en vol variatie. Indien je leert rijden in een auto met een schakel versnellingsbak mag je rijden met zowel een schakel-auto als een auto met een automatische versnellingsbak.
Steeds meer auto’s hebben een automatische versnellingsbak. Dit betekent dat je niet hoeft te koppelen en schakelen. Erg comfortabel. Wanneer je lest en examen doet in een automaat betekent dit echter wel dat je alleen maar automaat mag rijden. Als je toch al van plan was een automaat te kopen is dat natuurlijk geen probleem.

Indien je geinteresseerd bent in onze rijlessen kan je vrijblijvend contact opnemen. Je kunt dit doen d.m.v. bellen, een mail sturen of via de contactpagina.

Tel: 06 22 87 90 86
info@autorijschoolgembira.nl


Copyright © 2021 Autorijschool Gembira